Sel hooajal soovitab Stockmann katsetada erinevaid toiduvalmistamise viise ning on aukohale tõstnud just fermenteerimise ja kääritamise. „Sügis katab laua värskete viljade, soojuse ja värvidega ning pakub lõputuid võimalusi talveks valmistumiseks,” sõnas toiduosakonna juht Mairika Juhandi. “Tahame oma kliente inspireerida ja soovitame alati julgelt katsetada, et igapäevast toidulauda rikkalikumaks muuta ning teha seda vaid parimast kvaliteetsest toorainest. Näiteks avavad fermenteerimise tagamaid meie MyStockmann püsikliendi ajakirjas Lee peakokk Hiro Takeda ja toiduteadlane Rain Kuldjärv. Hea toit ja head suhted on alati meie jaoks olnud väga olulised ja Stockmann Delikatessis toidame suhteid just hea toiduga.”
„Stockmanni toiduosakond on mulle alati väga südamelähedane olnud ja saan seda uhkusega nimetada linna parimaks! Eelkõige on Stockmann Delikatess tuntud oma kõrgkvaliteetsete ja hoolikalt valitud eriliste toodete poolest, mida mujalt ei leia ning mis pakuvad restoraniväärilisi maitseelamusi meile kõigile. Professionaalse meeskonna pühendumus ja kirg toidu vastu on väga inspireeriv ning usun, et saame põnevate ja tervislike maitsetega kõiki jätkuvalt üllatada,“ lisas Stockmanni kaubamaja direktor Priit Peterson.
Stockmann Delikatessi sügishooaja avasündmusel paitas muusikaga kõrva DJ Liisi Voolaid, Lee restorani peakokk Hiro Takeda valmistas külalistele Stockmanni toormest hõrgud suupisted – nautida sai kõrvitsasuppi, pardimaksa profiteroole, suitsutatud baklažaanitartari ja metsmustika kohukest. Põhjala pruulikoda kostitas uute põnevate maitsetega õllemaailmast, samuti sai maitsta Iberic Tapase Jamon Iberico Bellota tooteid ja Jomara orgaanilisi premium datleid.
Vaata fotosid toimunud üritusest galeriis!
Uudista nimekatest staaridest ja moemaja saadikutest pungil galeriid!
Ning CHANELi kevad/suvi 2026 kollektsioonist räägime juba peagi.
Päev algas Peetris, Range Roveri esinduses, kus enne teele asumist tutvustati osalejatele uusimaid mudeleid. Seejärel saadi väikeste gruppidena luksuslikud autod enda kasutusse, et alustada teekonda Tartu suunas.
What the Face stuudiosse jõudes said külalised kogeda näotrenni, proovida uut koostöös RAHU Care’iga loodud head spa teenust ning õppida näotreeningu töötoas näomassaaži võtteid, mida ise igapäevaselt kasutada. Modell Kati Karu ütles, et see on parim viis, kuidas reedet veeta ja kirjeldas uut head spa teenust kui „maagilist kogemust“. Samal ajal tunnistas villemdrillem, et oli küll What the Face’i tegemisi enne sotsiaalmeediast palju näinud, aga näotrenni osas pisut skeptiline. Pärast treeningu lõppu tunnistas ta aga, et see ei jää tal viimaseks: „Sai reedeks näo värskeks ja näen jälle inimene välja ning olen selle eest väga tänulik.“
What the Face on unikaalse kontseptsiooniga stuudio, mis keskendub näolihaste treenimisele peamiselt läbi massaažitehnikate. Tegemist on mitteinvasiivse alternatiiviga erinevatele iluprotseduuridele, mille eesmärk on toetada nooruslikku ja säravat välimust. What the Face on Eestis tegutsenud kaks aastat ning kogunud endale Tallinna stuudios juba rohkelt fänne.
Algselt ei olnud What the Face’il plaanis Eestis teist stuudiot avada. Inimeste suur huvi pani aga siiski ka Tartu peale mõtlema. „Tartu kliendid käisid meie teenuseid kogemas Tallinna stuudios ja pidevalt küsiti, et millal me Tartus stuudio avame,“ sõnas What the Face looja Kelly Kotkas. „Pideva küsimise peale sai seeme idanema pandud ning nüüd olemegi Tartu südames, Kvartali Keskuses.” Kelly lisab, et ilmselt hakkavad Tallinna kliendid nüüd hoopis Tartusse sõitma, sest vaid Tartu stuudios saab kogeda uhiuut Jaapani head spa teenust.
Vaata fotosid toimunud stuudio avamisest galeriis!