Mitte mingid tavalised Calvinid

Ma ei ole kunagi pidanud ülemäära vajalikuks Calvin Kleini logohullusega kaasa minna, kuid on üks koht, kust ma läbi aastate ikka ja jälle just nimelt seda logo silmadega otsima kippusin – Goldtime’i kauplustest.

Olen juba aastaid olnud tohutu suur Calvin Kleini käekellade ja ehete austaja ning ma ei mäletagi, kui mitu korda mulle Goldtime’i üritustel on öeldud: „Calvin Klein on ikka nii „sina”.” Kuid mingil põhjusel läks mul ikka üksjagu aega, enne kui Calvin Klein mu randmele jõudis.

Sügise alguses see aeg lõpuks kätte jõudis. Saabus tegelikult ühes hõbedase käekella, ühes imelise statement-sõrmuse ning tänu ühel imelisel laupäeval olnud Goldtime’i sooduspakkumisele ka ühes naiselikuma kullast eksemplariga. Kui juba, siis juba, eks?

Ning tõele au andes, ei suudakski ma selliste „minu Calvinite” üle veel õnnelikum olla. Olgu need siis silmatorkavate logodega või mitte.

Särk: Lindex / Sõrmus ja käekell: Calvin Klein

*Postitus on valminud koostöös Goldtime’iga.

SaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSave

Sarnased artiklid

Kommentaarid