Björk & Berries on Rootsi nahahooldussari ja parfüümimaja, mis kuulutab, et luksuslik ja tõhus ilurutiin võib olla ka keskkonnahoidlik. Björk & Berries parfüümimaja esindaja Christoffer Öhrman jagas üritusel köitvat ja kaasahaaravat lugu, mida see bränd ja tooted endas kannavad. Kõik Björk & Berries tooted on inspireeritud Rootsi metsikust loodusest – sügavrohelisest metsast, tumesinisest merest, valendavast lumest; värvilistest aastaaegadest, põhjala kultuurist ja heaolu-elustiilist. Nahahoolduses on põhiliseks toimeaineks orgaaniline kaseekstrakt, kaseõli, kaselehed ja kasepuu koor. ‘Björk’ tähendab rootsi keeles kaske ning toodetes kasutatakse ka mitmsesuguseid marjaekstrakte, millele viitab sõna ‘Berries’.
Björk & Berries kasvatab ise nii marju kui ka hooldab kasesalusid, kust korjatakse ökoloogiliselt sertifitseeritud saaduseid ja kasepuu komponente, et valmistada tõhusaid nahahooldustooteid. Valikus on niisutav ja vananemisvastane näohooldussari, keha- ja kätehooldustooted ja viis eksklusiivset parfüümi. Parfüümide lõhnad põhinevad Põhjamaade neljal aastaajal ja jätkuvad kehatoodetes. Brändi tõmbenumbriks lisaks parfüümidele on luksuslikud kätepesuseepide ja -kreemide komplektid. Kõik tooted on toodetud Rootsis vastavalt brändi Ecoluxury-kriteeriumitele – see tähendab tõestatud ja tõhusat kvaliteeti Rootsi loodusest. Olgu mainitud, et 99% Björk & Berries toodetest on vegan. Tooted on saadaval Tallinna Kaubamaja Ilumaailmas ning veebikaubamajas loverte.com.
Vaata toimunud ürituse fotosid allolevas galeriis!
Da Vinci Ristorante & Cafeteria on Itaalia restoraniketi premium toidukoht, mille menüüst leiab lisaks Komeedi kunagistele klassikutele ja õhukestele pitsadele ka hõrgu söeahju grill-menüü. Koguni 80 protsenti restoranis kasutatavast toorainest on tarnitud otse Itaaliast, mida müüb ettevõtte Eestis edasi ka omanimelises e-poes.
Da Vinci restoraniketi teenindusjuhi Laura-Liis Timberg sõnul on Tallinna inimesed uue asukohaga restorani hästi üles leidnud. „Kõige populaarsemad külastusajad on nädalavahetused ja õhtupoolikud, mil jõuab meie juurde rohkelt teatri- ja kontserdikülastajaid ning koha kindlustamiseks on vaja laud kindlasti ette broneerida,“ soovitas ta.
Magusasõprade rõõmuks liitusid Da Vinci meeskonnaga ka Komeedi kohviku endised kondiitrid Laide Mäe ja Pille Selter, kes on toonud tagasi legendaarsed Komeedi hõrgud koogid ja küpsetised.
Solarise keskuse avara ja helge interjööriga Da Vinci Ristorante & Cafeteria sisekujunduse on loonud Ace of Space sisearhitekt Ines Haak, kes on ruumi kujunduses kasutanud rohkelt ka Eesti disainerite sisekujunduselemente. Parasjagu on renoveerimisel ka kunagine Komeedi katuseterrass, mis avatakse 750 ruutmeetri suurusel pinnal juba järgmisel suvel.
Vaata fotosid toimunud üritusest galeriis!
Uus kollektsioon astus moelavale käevoleva nädala kolmapäeval, Lillepaviljoni roheluses, Johannes Sarapuu ja Andreas Lend tšellistiduo musitseerimise saatel. „Moeloome on alati olnud peegeldus maailmas toimuvast. Mis on õhus, mõjutab meeleolu ja prioriteetide seadmist. Mina otsustasin, et sel kevadel keeran kõik peapeale. Räägin lugu läbi naiseliku energia ja pehme ilu, nii nagu mina maailma näha tahaksin,“ sõnab Tiina otsustavalt.
Tiina Talumehe kevadiselt helge kollektsioon on väljahüpe argisest tõsidusest ja pidevast enese tõestamise rattast. Kerge õhkõrn romantika oma hõrkmagusas lilleõie aroomis. „Pojeng on õnne ja armastuse ning heaolu sümbol ja tahtsin naistele meelde tuletada, et nad julgeksid olla naised. Et nad laseksid oma energial vabalt voolata ja tunneksid rõõmu lihtsatest väikestest asjadest,“ julgustab Tiina naisi ennast väljendama.
Aeglase moe jätkusuutlikku maailmavaadet järgiv disainer on kollektsiooni loonud väga kaalutletud kangavalikute ning materjaliotsustega. Goldtime ja Tiina Talumehe koostööna valminud õrnroosad kvartsist ehtevormid täiustavad kollektsiooni terviklikkust ja lisavad läbimõeldud viimistletust.
Vaata kõnealuse kollektsiooni fotosid galeriist!