11 küsimust H&M STUDIO A/W 17 modellile Grace Elizabethile

11 küsimust H&M STUDIO A/W 17 modellile Grace Elizabethile

Foto: hm.com

14. septembril jõuab H&Mi müügile tuliuus H&M Studio A/W 17 kollektsioon. Kasutasime juhust ning uurisime kampaania tähe Floridast pärit Grace Elisabethi käest veidi telgitaguste ja tema isiklike moeeelistuste kohta.

Milline on sinu esimene mälestus H&Mist?

Mäletan end nooremana H&Mi sisse astumas ja ammuli sui suuri kampaaniapilte imetlemas. Juba toona oli mul peas hägune plaan modelliks või näitlejaks saada, ent ma ei uskunud iialgi, et see unistus täitub. Mu ema otsustas mu pildid siiski agentuuri saata, asjalood kulgesid oma rada ning siin ma nüüd olen. Unistused lähevad täide, aga mitte ilma karmi tööta.

Kuidas kirjeldaksid oma isiklikku stiili?

Lihtne, aga väikeste vimkadega. Tavaliselt ergastan oma välimust lahedate jalatsitega.

Nimeta meile mõned lemmikud H&M Studio A/W2017 kollektsioonist. Kuidas sa neid plaanid kanda?

Mulle meeldib asümmetrilise äärega miniseelik ning lohvakas kunstnahast kaelusega ruudiline anorak. Mu ülimad lemmikud on aga ülikõrged saapad, mis on samaaegselt nii rohmakad kui ka seksikad. Neid kannaksin ma kõigega – kitsaste teksade peal, lühikese kleidiga või isegi pika lõhikuga kleidiga. Seelik sobiks hästi mu vintage-T-särkidega. Mulle meeldib segu uuest ja armastusega kulunuks kantud asjadest. Anorakist saab temperatuuri langedes kindlasti mu lemmikese. Floridast pärit tüdrukuna ei saa ma siiamaani New Yorgi külmaga hakkama ja ilmselt pean oma lemmiku alla ka hulganisti kudumeid toppima.

Studio pildistamine polnud su esimene koostöö H&Miga. Räägi meile mille raames su esimene töine kokkupuude brändiga toimus.

Minu esimene tööots H&Mi juures oli Pariisis toimunud H&M Studio S/S2017 lavashow. See oli tõeliselt põnev, sest etendusel kõndis väga lahe seltskond modelle ning valitsev energia oli ülimalt positiivne.

Mis tegi seekordse Studio kollektsiooni pildistamise eriliseks?

Lokatsioon! Pildistasime Mallorcal Hispaanias, mis on täiuslik komplekt merest, liivast ning meekarva kividest. See koht oli lihtsalt hingematvalt ilus!

Kas eelistad moelavasid fotoseanssidele või vastupidi? Miks?

Mulle meeldivad mõlemad. Ausalt! Laval on alati oma asendamatu energia, sest sa suhtled publikuga. Pildistamistel ette tulevad loomingulised väljakutsed panevad sind aga hästi elusana tundma. Mõlemad on väga närvekõditavad.

Oled töötanud selliste fotograafidega nagu Mario Testino, Patrick Demarchelier ja Inez & Vinoodh, mida sa neilt õppinud oled?

Olen õppinud enesekindlam olema, sest see tunne jõuab kindlasti läbi kaamera piltidele. Ma olen märganud ka nende pühendumust oma ametile ja töötunde, mis nad mängu panevad. See kõik on väga suur motiveeriv jõud ning proovin igati olla nende sarnane.

Milline on parim ilunipp, millele oled peale sattunud?

Kui sa tunned end väsinuna, siis kinnita oma juuksed kõrgesse hobusesabasse – see äratab su silmad näiliselt üles.

Mida on õpetanud sulle su reisid?

Ma olen pärit Florida väikelinnast ning võimalus reisida imepärastesse kohtadesse teeb mind ühtaegu alandlikuks ning inspireerib mind. Ma loodan, et saan igati inspireerida teisi oma unelmate poole pürgima – need võivad sind sõna otseses mõttes igale poole kanda.

Millega sa vabadel päevadel tegeled?

Mulle meeldib keegel. Minu kodukohas olid ainsateks meelelahutusasutusteks keeglisaal ja kino. Kui kolisin New Yorki, jätkasin oma hobiga. Mõnikord käin ma saalis isegi täitsa üksinda. Vot nii palju armastan ma seda ala!

Millega sa tegeleksid kui sa poleks modell? Miks?

Ma arvan, et õpiksin merebioloogiks. Aga hetkel naudin ma siiski täiega moemaailma.

H&Mi tänavune Studio kollektsioon jõuab H&Mi esinduskauplusesse müügile 14. septembril. Eestis on kollektsiooni võimalik osta H&Mi veebipoest.

Galerii

Sarnased artiklid

Kommentaarid