HIGH 5: Karen Souza

Foto: Pressifoto

Möödunud laupäeval esines Sack von Sound festivalil Saku mõisapargis Argentiinast pärit jazzi- ja bossanovaartist Karen Souza. Kes on see kaunis naine, kelle kuulsad cover’id on vallutanud tuhandete inimeste südamed üle maailma – seda proovisimegi viie lühikese küsimusega teada saada. 

Kõige ägedam asi, mis on sinuga sellel suvel juhtunud?

Kuna ma ei olnud näinud pikka aega oma isa, sest ta elab teises linnas, siis vastaksin, et temaga kohtumine. Tema külaskäigu ajal läksime hobuste võidusõitu vaatama ning minu lemmikhobune võitis – veetsime koos suurepäraselt aega.

Jaga mõnda fun fact’i, mida enamik inimesi sinu kohta ei tea

Väga hea küsimus, sest keegi pole seda varem küsinud! Mulle meeldib näidelda ja teha erinevaid naljakaid hääli, eriti kui olen koos sõpradega. Teen seda juba lapsepõlvest saati ning see ajab alati mu sõbrad naerma.

Kolm asja, milleta sa ei suudaks elada.

Kahtlemata on selleks muusika. Kõige ülejäänu kaotamine oleks vastuvõetav – ma pole asjades liiga kinni. Kuniks mul on mu inimesed, koer ja muusika, seni olen õnnelik!

Mis on sinu guilty pleasure toit või jook?

Neid on liiga palju – ma armastan head toitu ja kokkamist. Hetkel olen täielikult lummatud Uus-Meremaa valgest veinist, seega, kui sulle peaks meeldima vein, siis see on miskit, mida peab proovima!

Kui su elust oleks film, siis mis oleks selle soundtrack?

Huvitav küsimus! Mul on keeruline valida ühte konkreetset lugu, sest playlist minu elust sisaldaks mitmete erinevate žanrite muusikat – arvatavasti pisut klassikalist, midagi jazzist, popist, tangost ja elektroonikast. Film ise oleks draama/komöödia-žanrist.

 

HIGH 5 on artiklisari, kus võtame luubi alla meile parimas mõttes silma jäänud inimesed – nii kodu- kui ka välismaalt – ning proovime viie lühikese küsimusega nende elu ja tegemiste tagamaid laiema publikuni tuua.

Sarnased artiklid

Kommentaarid