15 paari kingi, mida Aljona ostaks (ainuüksi nende tootefotode pärast)

15 paari kingi, mida Aljona ostaks (ainuüksi nende tootefotode pärast)

Foto: Zara

Ma olen enam kui kindel, et väga paljudel meist (minul kaasa arvatud) on Zaraga suhteliselt love-hate-relationship. Samas, olen ma enam kui kindel, et kui olete vähegi minu moodi – ja leidnud Zarast aastate jooksul jalanõusid, mida te reaalselt olete ka aastaid, mitte pelgalt pool hooaega kandnud –, siis te ilmselt nõustute, et Zara kohe juba oskab neid jalanõusid teha!

Üritan reeglina Portaili veergudel ülemäära palju ühte või teist moemärki oma isiklikest eelistustest lähtuvalt mitte ülistada, kuid Zara on teinud viimastel hooaegadel oma stilistika- ja fotokeeles nii meeldivaid muudatusi, et tabasin end paratamatult mõttelt, et neid fotosid – ainuüksi Zara uue kollektsiooni jalanõudest – oleks patt jagamata jätta. 

Seega, palun väga, kõik te sama suured kingamaanid kui mina – 15 hästi lavastatud moefotot, 15 pean-kohe-saama-kanda kingapaariga Zara sügistalvisest valikust!

Galerii

Sarnased artiklid

Kommentaarid